Mon(e)tMartre aan de Zaan

Tijdens het Monet Art Festival is er twee dagen lang sprake van MontMartre aan de Zaan; het zogenaamde MonetMartre. Zowel zaterdag als zondag is het plein voor de Oostzijderkerk hét centrale middelpunt van het festival.

Optredens

Mensen met een cultureel hart worden hier op hun wenken bediend. Er zijn optredens in de muziektent, er is een dansvoorstelling en er worden Nederlands en Franse ‘chansons’ ten gehore gebracht.

Lekkere trek

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Een kaas- en wijnproeverij, een echte Franse crêperie en een speciale Monet Lunch bij Castell zijn daar enkele voorbeelden van. Of neem gewoon een lekker kop koffie met een stuk Monettaart. Niet zo verwonderlijk dat eten en drinken een prominente rol speelt in het festival. Monet stond nu eenmaal bekend als een culinaire lekkerbek.

Kunstmarkt

Centrale middelpunt is de artistieke markt met bijna 20 stalletjes waar professionele en semi-professionele kunstenaars hun werk aanprijzen en onder de aandacht brengen. En voor het echte MontMartre gevoel mag natuurlijk de sneltekenaar en de profielknipster niet ontbreken. En dat allemaal in de geest van Claude.

Wil je zelf op de markt aanwezig zijn met een stal of een activiteit? Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Neem dan contact op via het onderstaande formulier.

Wil je deelnemen aan MonetMartre

0 + 2 = ?

Mon(e)tMartre

17

Stallen

37

onweerstaanbare verleidingen

62

Kunstwerken te koop